събота, 27 март 2010 г.

FEMME


Жените обичат да им се правят комплименти, да ги 'лъжеш' сладко, така че и те да повярват в това,което им казваш.
Жените обичат романтиката, дори когато се правят на много 'над нещата' и смятат розите и изненадите за тъпо клише...Всяка иска поне по една сладникава, романтична вечер в живота си.

Жените цял живот вярват, че си имат перфектна половинка. Дори да са обвързани, дори да са омъжени, дори да са влюбени...THE ONE съществува, друг е въпросът дали ще имат късмета да го срещнат.
Жените знаят, че когато се правят на леко глупавички могат да постигнат всичко -и го изпозлват. Но винаги и във всички случаи жените искат от мъжете не просто чукане , а това те да могат да правят секс и с мозъците им- да ги разсмиват, да ги разбират и да ги изненадват.

Мъжете губят интерес към жените, които не успяват да ги заинтригуват. Една жена може да накара един мъж да се почувства интригуващ, но тя има нужда от същото.

Жените днес пият, пушат, карат кола всеки ден, заемат ръководни длъжности, имат афери за една вечер, станали са цинични и носят панталони. Но във всяка една дреме по една малка принцеса, която мечтaе да бъде намерена и събудена с целувка.

Жените мразят да бъдат подценявани и да ги лъжат. Те ,обаче , обичат да лъжат, да прикриват и да изневеряват. Жените се правят на широко скроени, но когато си имат свестен мъж, не дават на другите ' котки' да го доближат на повече от 1 метър.

Жените обичат да са красиви и да им го казват.

Жените се комплексират по-малко от мъжете. Но по- качествено.

Жените живеят в един мъжки свят и единственото, което искат е да бъдат обичани.

1 коментар: