понеделник, 25 март 2013 г.

COOL CHICKS



Кога готините мацки разбират , че са готини?
Добре де, нека го кажа така: кога младите дами осъзнават силата на своята сексуалност?

За съжаление никога не е, когато родителите ти организират тържествена вечеря по повод шестицата ти  на олимпиада по литература. Никой от тях, нито от родата ще ти каже: "Ти си умна млада дама, която точно сега трябва да разбере, че има гърди и може да ги използва."

Готините мацки разбират , че са готини, когато минават покрай строеж и оттам се чува "Мацко, шта скъсам!"  и/или вариации по темата "върти, върти...тоя задник" + серенади от чалга проникновения на тема "секс за една вечер".

Аз също бях в крехка възраст ( но явно с гърди), когато отминаващ чичка ми прошепна "Много си сладка.Духай ми!" Покъртително. За девойче в основното училище, без интернет, за да е по "в час" с нещата, което явно ходи на олимпиади по литература и е целувала само плакатите на "Backstreet Boys" в стаята си, това са скверни слова, които изобщо не ласкаят.

В общи линии "пробуждането на пролетта" идва от мъже, които крещят от строежи, голф двойки и квартални кафенета.  (Любопитно, ако жена подвикне на някой пич "Духай ми"...)

С годините мацки на всички възрасти се научват , че всъщност цинизмите са най-първичната реакция на мъжете да отбележат , че нещо е привлякло вниманието им.

Дори твоето сериозно гадже ( той е чудесен и не е простак, разбира се)  да каже "тази рокля...ти стои страхотно...много секси",  доста вероятно е в главата му да се върти "шта скъсам"!

В една книга по психология пишеше, че мозъкът на хората  винаги си задава 2 въпроса , когато се сблъска с нещо/някой непознат: може ли да се яде? мога ли да правя секс с него?

Съответно щом не ставаме за ядене, трябва да приемем факта, че готините мацки провокират цинизъм, а creepy перверзниците обикновено са доста самотни хора.

Да казваш каквото мислиш е доста освобождаващо. Разбира се, и аз ще се направя на фръцла и ще кажа за някой, че е "ебати простака", разбира се, че има и много неприятни субекти, за които изобщо не искаш да знаеш какво си мислят. Но , ако можехме да дадем свобода и на другите си мечти и желания, така както даваме воля на сексуалните си инстинкти, може би щяхме да сме доста по-свободни хора.

Тепърва в 21 век се научаваме да се  се оттърсим от предразсъдъците си за пол/ сексуална ориентация и начините, по които можеш да бъдеш с някого. Сексът не е всичко, но е във всичко. Това, което е било "скандално" преди, не е вече такова. Да си малко циничен, всъщност никак не е лошо. Да успяваш да не се притесняваш от чуждия цинизъм-даже качество.

Всъщност най-готините мацки подминават това, което не им харесва. Усмихват се на останалото. Защото, когато са били на 13 са се шокирали достатъчно, откривайки какъв е света.
Сега вече са жени.  И са част от него.


3 коментара: